Falkenberg – dåtid, nutid och framtid

En lokal viral succé 2016. Näringslivet Falkenberg arrangerar varje år Näringslivsdagen i Falkhallen. Ett evenemang med förstklassiga föredragshållare som fort blir slutsålt. Till 10-årsjubileet valde man temat ”Med perspektiv som utvecklar” och ville ha en inledande film för väcka känslor och engagemang bland de nära 1 000 entreprenörer och företagare som bänkat sig i lokalen. Resultatet blev ”Falkenberg – Dåtid, nutid och framtid”.

Sagt om filmen

“Vi fick definitivt se Falkenberg från ett annat perspektiv, det var riktigt bra gjort. Temat för hela näringslivsdagen var ju att byta perspektiv och skaparna hade löst uppdraget genialt om jag får säga min mening.”
Andreas Winter, Winternet

“Det svåra när man pratar om en plats, det är att det finns många olika intressen, olika drivkrafter, olika åldrar och människor i olika livsskeden. Här har de lyckats att visa en bredd och filmen bekräftar en befintlig framtidstro på Falkenberg.”
Kristjan Fannar Sigurdarson, Destination Falkenberg

“Som beställare är jag otroligt nöjd med genomslaget av filmen. Kul att vi i Näringslivet Falkenberg kan vara med och skapa en Youtube-succé med dessa unikt duktiga filmskapare.”
Magnus Wernersson, Näringslivet Falkenberg