Livestreaming ökar inom alla branscher

Det har varit och är fortfarande osäkra tider när coronaviruset covid-19 sätter stopp för event och evenemang runtom i världen och Sverige. Inget är sig likt med inställda konferenser, utställningar, föreställningar och mässor. Givetvis får det stora negativa konsekvenser för såväl företag som arrangörer, lokalägare, deltagare och publik.
– Vårt råd är att överväga möjligheterna med interaktiva direktsändningar på internet som alternativ till att helt ställa in, säger Mattias Skoog på Videoklubben Produktion.

Sändningstekniker förbereder sig för sändning av event
Förberedelser för direktsändning på Youtube.

Med stabil internetuppkoppling, ett bra program framför kameran och erfarna filmkreatörer kan du fortsatt hålla kontakt med dina kunder genom professionella och interaktiva digitala sändningar. Antingen direkt eller med inspelad video.

Video kan livestreamas till en rad olika sociala plattformar som Youtube, Facebook, Vimeo men också mer renodlade konferensplattformar som exempelvis join.me, gotomeeting.com, office365 och mycket mer.

Vi har lång erfarenhet, all professionell utrustning som krävs och förmåga att hjälpa er med kreativa och effektiva lösningar.

Vi hjälper er med allt från enkla till mer större och komplexa sändningar.

Kontakta oss nu för offert och lösningsförslag

Videoklubben Produktion
Mattias Skoog
Telefon: 0725-60 26 27
E-post: mattias@videoklubben.se