STILLBILDSFOTOGRAFERING I STUDIO ELLER “ON LOCATION”

När det kommer till stillbildsfotografering kan vi lösa det mesta. Från porträtt- och produktfoto i vår studio alternativt med portabel studio-set-up på plats hos kund till mer avancerade och konceptuella reklam- och fashionbilder. Vi arbetar både med naturligt ljus eller med studioljus – naturligt eller med styling.

Reklambilder

Konceptuella bilder som sticker ut bland mängden. Genom att planera bilden väl och skapa ett sammanhang, en miljö eller en känsla, skapar vi effektiva reklambilder.

Porträttbilder

Redaktionella uppdrag, personalbilder, porträtt till årsredovisningar, författarporträtt, skivomslag, bilder till kundtidningar, information eller reklam. Kanske till din portfolio – inget jobb är för stort eller för litet. I studio eller på “location” – med naturligt ljus eller studioljus, avskalat eller med styling. 

Företagsbilder

Bilder från verksamhet, personalporträtt, lokaler, byggnader och produkter – ett bra tillfälle att visa ert företag från dess bästa sida. Kan med fördel kombineras med inspelning av företagsfilm.

Produktbilder

Fotograferas i studio med unika ljussätttningar beronde på vilken produkt det handlar om. Allt för att lyfta fram produktens egenskaper på bästa sätt. Bilderna retuscheras i efterhand till perfektion. 

Arkitektur- & fastighetsbilder

Fotografering av fastigheter, hotell, inredning och arkitektur. Med ljussättning eller HDR-teknik producerar vi högkvalitativa bilder.

Drönarfoto

Drönarfoto är bra för att öka den visuella upplevelsen av ett hus, ett område eller ett event. Ett snabbt och enkelt verktyg att visa unika och spännande perspektiv.